dinsdag 8 januari 2013

Limited Edition NEON NATURALS by Catrice

Neon is opvallend en overduidelijk extravert! Nude daarentegen is een stille kracht. Hebben deze twee iets met elkaar gemeen? Totaal niet, maar toch vormen ze het perfecte paar! Ze creëren een waanzinnige spanning en zijn perfecte contrasten. De nieuwe Limited Edition “NEONaturals” by CATRICE nodigt uit om met felle kleuren de wintermaanden op te vrolijken. NEONaturals biedt oneindig veel mogelijkheden door superfelle kleuren met zachte natureltinten te combineren. Nude wordt speelser en neon eleganter. NEONaturals brengt vanaf half december 2012 t/m half januari 2013 felle trendkleuren van internationale ontwerpers op de nagels: zes neon- en zes natureltinten voor eindeloze looks. Individueel te gebruiken of als kleurduo voor een prachtige 'moon' manicure – nagels als ultieme fashionaccessoire!

Er zijn nieuwe neon kleuren nagellak maar er zijn ook nieuwe nude-kleuren;

Met de nieuwe kleuren kan je heel goed een moon-manicure maken, gebruik een neon kleur met een nude kleur. Moon-manicure is een half maantje tegen je nagelriemen aan.
lak eerst alle nagels in één kleur en laat ze drogen. Daarna lak je het nagelmaantje in een andere kleur. In dit filmpje wordt uitgelegd hoe je het moet maken;

Geen opmerkingen:

Een reactie posten